Obagi Blue Peel

Obagi Blue Peel

Obagi Blue Peel

Obagi Blue Peel er en effektiv og sikker måte å forbedre hudens sunnhet ytterligere. Obagi Blue Peel er en dypere peel som gir huden et yngre og friskere utsende fordi den stimulere kollagenet og de elastiske fibrene i selve lærhuden. Gammel og ødelagt hud blir effektivt fjernet og erstattet med nye, sunne hudceller slik at huden får tilbake sin klarhet og fasthet. Rynker, arr og pigmentflekker reduseres.

Obagi Blue Peel

Obagi Blue Peel. En dyp peel som designes etter hver enkelt hud og hva man ønsker å oppnå. Krever ca 14 dager før huden normaliseres.

Obagi Blue Peel består av en blå base, derav navnet, som er utviklet for å kontrollere penetrasjonen av trikloredikksyre (TCA). Peelen utføres på klinikk og kan skreddersys til alle hudtyper. Under selve peelen oppstår en brennende følelse som varer noen minutter. Etter peelen kan huden hovne opp noen dager. Deretter dannes en maske, som etter hvert ”sprekker” og faller av. Da kommer den nye, sunne huden frem. Den forventede tilhelningstiden ved standard Blue Peel er mellom 1 til 2 uker.

Obagi Blue Peel er spesielt effektiv mot:

I forkant av Obagi Blue Peel anbefales det å bruke Obagi Nu-derm kremprogram i minimum 6 uker. Da øker blodsirkulasjonen og dette bidrar til raskere tilhelning.

  • Slapp hud
  • Store porer
  • Akne
  • Ujevn hudtone
  • Fine linjer og rynker

Etter en Obagi Blue Peel behandling

Etter Blue peel kan huden hovne opp og føles noe stiv og stram, men uten smerte. Det tar en til to uker før sårene etter peelingen er grodd, og du kan bruke sminke som normalt igjen. I denne perioden er det viktig at du lar de løse hudflakene som oppstår ifred. Ikke riv eller dra i dem.
Etter Blue Peel behandlingen ser huden som normalt bra ut etter to uker og man kan fortsette med kremprogrammet igjen.


Hva koster en Obagi Blue Peel behandling?

 


← Eldre innlegg Nyere innlegg →