Mesoterapi

Mesoterapi

Mesoterapi

Hva er Mesoterapi? Meso behandling?

Mesoterapi er en behandling som resulterer i mindre linjer og mer fukt. I motsetning til andre behandlinger som behandler hudens overflate, er ideen med mesoterapi å tilføre huden hyaluronsyre, vitaminer, peptider, aminosyrer, co-enzymer, mineraler og antioksidanter gjennom å sprøyte det direkte inn i huden. Ingrediensene som injiseres i huden, jobber mer aktivt når du får det under huden enn om du legger det på overflaten. 

Enkelt forklart er Mesoterapi en kombinasjonen av mange små stikk i huden hvor unike næringsstoffer sprøytes inn i huden. Kombinasjonen stimulerer hudens gjenoppbygning og resultatet er at huden får en ny styrke og glød, rynker reduseres og en optimal fukt balansen gjenopprettes. 


Hva kan behandles med Mesoterapi?

Mesoterapi brukes normalt for å behandle:

  • tørr, slapp og uelastisk hud
  • rynker og grov hud
  • ujevn hudtone
  • solskader
  • akne-arr

Hvilke områder kan behandles med Mesoterapi?

De fleste kundene våre ønsker å behandle ansiktet og hals men det er mulig å behandle:

  • Ansikt
  • Hals
  • Hender
  • Innersiden av armer
  • Innersiden av ben og mage

Før en Mesoterapi behandling

Før selve behandlingen, har vi en kort konsultasjon hvor vi skreddersyr din unike behandling.  Behandlingen kan gjøre veldig enkel med kun f.eks vitamin eller fukt serum, eller en kombinasjon av mange ulike serum (hyaluronsyre, vitaminer, peptider, aminosyrer, co-enzymer, mineraler og antioksidanter) som injiseres med ulike teknikker. 


Hvordan utføres en Mesoterapi behandling

Mesoterapi behandlingen utføres rimelig raskt. Man får en mange små stikk i området som behandles. Mange opplever litt ubehag, spesielt der hvor man har tynn hud som halsen. 

Noen ganger benytter vi oss av en elektrisk mesogun (pistol) som skyter inn 1mm i raskt tempo. Noen ganger kombinerer vi mesogun og manuelt injeksjon med ulike teknikker. 


Er Mesoterapi smertefult?

Behandlingen kan oppleves som smertefull for noen, spesielt hvis man har ekstra tynn hud. Fordelen er at behandlingen går fort unna. 


Får man bedøvelse før Mesoterapien begynner?

Nei, det er ikke nødvendig


Etter en Mesoterapi behandling

Etter en meso behandling må du regne med 2 til 3 dager hvor huden er rød og øm. Du kan oppleve små blåmerker og letter hevelse. Vi anbefaler at du bruker mineral sminke om du vil ha på sminke. 

Effekten etter en meso behandling er synlig med en gang, men best etter ca en ukes tid. For best resultat bør du regne med minst 3 behandlinger for et mer langvarig resultat. 


Er det noen som ikke kan ta en Mesoterapi behandling?

Meso passer for alle hudtyper. Personer med autoimmune sykdommer eller personer som har allergi overfor hyaluronsyre, immun-terapeutiske behandlinger kan ikke ta en meso behandling. Heller ikke de med betennelser i huden.

 

← Eldre innlegg Nyere innlegg →