Green peel classic

Green peel classic

Green peel classic

Green Peel® Classic

Dette er den opprinnelige Green Peel® og den dypeste av de tre utgavene. Total hudfornyelse på 5 dager brukt i over 50 år i over 50 land.  Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Denne behandlingen har bevist at det er mulig å behandle konkrete hudproblem for hele kroppen – en trygg og ektremt effektiv måte ved hjelp av hudens egne rersuser.

Green peel classic

Rett etter behandlingen er huden rød og varm. Dagen etter er huden  roligere, men stram. Den 3 og 4 dagen skiftes huden ut ved å flasse. NB! Ikke alle har synlig flassing, men optimal hudforbedring oppnås uansett.  Inkludert i prisen en oppbyggende etterbehandling  etter 5-6 dager på 60 min. Spesial tilpassede hjemme produkter etter behandlingen må brukes. 

(Mange bestiller time torsdag, flasser lørdag/søndag og tar etterbehandling mandag/tirsdag.) Du må følge opp behandlingen med tilrettelagte hjemmeprodukter. Resultatet er total hudfornyelse.

Verden over ser vi en stigende Dr.Schrammek og Green Peel® bølge.

Travle kvinner og menn «er solgt». De ønsker resultater de ser og føler uten å begrense hverdagen. Flere og flere tar jevnlige turer innom en hudklinikk for å opprettholde spenst og elastisitet i huden.

Green Peel® Classic – The it – verden over

Med Green Peel® kan du ta vare på huden uten bruk av kniv, injeksjoner eller kjemiske stoffer. Green Peel® er kåret til nummer en i verden på naturlig hudfornyelse. En medisinsk utviklet peeling på ren plantebasis, uten kjemiske ingredienser som kan irritere huden. Den optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst, og er en behandling med synlige resultater på minimum av tid.


Hva er Green Peel® Classic?

GreenPeel® er utviklet av hudlege Dr. Christine Schrammek spesialisert i aldring og allergi med ekspertkunnskaper i planter og urter.  Ettersom den ikke inneholder noen kjemiske ingredienser som kan irritere huden, kan den også brukes av de mest sensitive og samtidig styrke huden og hudbarrieren. Urtene som benyttes er sterkt beroligende, betennelsesdempende og næringsgivende. Ikke uten grunn har metoden eksistert i over 50 år i over 50 land over hele verden og vunnet flere priser.


En glød du ikke kan sminke deg til… 

Varmen og den unike karakteristiske gnistringen ved berøring etter alle Green Peel® behandlingene er bevis på at huden blir stimulert optimalt i flere dager. En virkning som kan sammenlignes med mesoterapi


Huden styrkes på utsiden og innsiden 

I motsetning til kjemisk peeling har urtene samme ph som huden. Aldring av huden forebygges dermed uten å strippe hudbarrieren.  Derfor kan vi bruke  peelingen selv på en senstiv hud. Kunder som ikke tåler syrer er lettet over å kunne ta en ‘så’ effektiv behandling. Utallige fornøyde kunder har fått en sunnere hud de ikke har opplevd tidligere. Dette er høyaktuellt idag hvor mange går rundt med en belastet hudbarriere.  

Jevnlige treningsøkter med Green Peel®  sammen med tilpassede hjemmeprodukter gir en sterk hud i balanse. Som trening og sunn mat. Behandlingen finnes i tre styrker etter behov og hudtype. Den dypeste gir fullstendig hudfornyelse på 5 dager. Green Peel® er en trygg metode til optimal hudhelse. 

Green Peel® Classic gir forbedring på:

  • Redusert spenst og elastisitet
  • Rynker og linjer
  • Slapp hud
  • Store porer
  • Acne og uren hud
  • Ujevn hudtone
  • Solskadet hud
  • Grå og gusten hud

Hvorfor Green Peel® Classic?

Nytt i Norge er at metoden er utvidet til tre forskjellige styrker og gir derfor synlig hudforbedring til alle hudtyper og alle aldersgrupper. En  svært effektiv vev-oppstrammende behandling som bekjemper tidlig aldring og tap av spenst og gir synlig bedring på akne, arr og store porer.

GREEN PEEL CLASSIC + HJEMME PRODUKTER

HERBAL CARE LOTION 200 ml Kr 410,-
SPECIAL CARE/ SPECIAL REGULATING CARE 50 ml Kr 530,-
BLEMISH BALM 30 ml Kr 498,-
OPTIMUM PROTECTION SPF 20, 75 ml Kr 449,-
FOR OPTIMAL EFFEKT AVSLUTNINGSVIS

7 DAGERS AMPULLE KUR ‘HERBAL ACTIVE’ Kr 530,-
Sterkt anbefalt å bruke SKIN ELIXIER etter etterbehandlingen som nattkrem og om dagen når en ikke ute. En effektfull reparerende og svært næringsgivende antirynke fluid. Et mirakel for å bygge opp og samtidig forbedre elastisiteten; 30 ml Kr 620,- 50 ml kr 830,-.


 

← Eldre innlegg Nyere innlegg →