RESTYLANE SKINBOOSTER – REVITALISERER OG GJENFUKTER HUDEN

RESTYLANE SKINBOOSTER – REVITALISERER OG GJENFUKTER HUDEN

RESTYLANE SKINBOOSTER – REVITALISERER OG GJENFUKTER HUDEN

Restylane Skinbooster behandlingen gir meget til gode resultater hver gang!

HVA ER RESTYLANE SKINBOOSTER?

Restylane Sinbooster er den tynneste formen for gele fra Restylane. Den er nesten flytende som gjør at den lettere fordeler seg i vevet. Den legges nøye under huden med nål eller kanyle.

 

HVORFOR ER RESTYLANE SKINBOOSETER SÅ POPULÆRT?

Restylane Sinbooster er manges favoritt behandling. Den er med på å fukte opp huden fra innsiden og gir huden en real fuktboost. Resultatet er mindre fine linjer og reduserer ujevnheter i huden som arr og solskader. Skinbooster er etter vår mening den aller beste og mest effektive behandlingen som gir god og rask effekt på hudstrukturen, og som samtidig kan dokumentere det.

RESTYLANE SKINBOOSTER ERFARINGER

De fleste som velger Restylane Skinbooster behandlingen hos oss er svært fornøyde med behandlingen. Våre kunders erfaring med Restylane Skinbooster er forbedret hudstruktur, glød, spenst og elastisitet. Mange mener det er en helt unik behandling, som gir god valuta for pengene.

HVOR LENGE VARER RESULTATET?

Effekten av Restylane Skinboosters oppleves allerede etter første behandling. Hudkvaliteten og resultatet blir bare bedre og bedre gjennom 1-12 mnd etter behandlingen.

For best mulig resultat anbefales en behandlingskur for å oppnå de aller mest signifikante forbedringer av hudens elastisitet og struktur. En vedlikeholdsbehandling etter ca. 3-6 måneder er anbefalt, men med tiden vil det gå lenger tid før det er behov for ny oppfrisking.

HVEM EGNER SEG FOR RESTYLANE SKINBOOSTER?

Hvis du ønsker å gjenopprette et utseende med naturlig glans, farge og glød, er Restylane Skinboosters behandlingen du leter etter.

Restylane Skinbooster passer for alle hudtyper. Skinboosters brukes også for å reparere aknearr, motvirke tørrhet i lepper, fine linjer på bryst, volumtap på hendene, samt strekkmerker og appelsinhud. Skinbooster kan med fordel kombineres med andre behandlinger som laser, peelinger og medisinske kremprogram for ytterligere effekt.

HVILKE OMRÅDER KAN BEHANDLES?

RESTYLANE SKINBOOSTER – REVITALISERER OG GJENFUKTER HUDEN

Restylane Skinboosters kan brukes i ansikt, på hals, bryst og hender.

SISSEL BUSCH FORKLARER HVA RESTYLANE ER OG HVA RESTYLANE KAN BRUKES TIL.

video

← Eldre innlegg Nyere innlegg →