PB SERUM – NYHETEN LEGER VERDEN RUNDT PRATER OM

PB SERUM – NYHETEN LEGER VERDEN RUNDT PRATER OM

EFFEKTIV ENZYMTERAPI UTEN NEDETID
PB Serum Medical er en ny og innovativ serie produkter produsert av Proteos Biotech laboratorier kun beregnet for bruk av leger og sykepleiere.

PB SERUM – NYHETEN LEGER VERDEN RUNDT PRATER OM

PB Serum Medical

PB Serum Medical benytter banebrytende teknologi med 100 % biologiske produkter. Aktive ingredienser er en kombinasjon av tre enzymer: lipase, kollagenase og lyase. Behandlingen gir unike resultater på ulike patologiske problemstillinger som tidligere har vært meget vanskelige å behandle.

PB Serum kan brukes til å behandle bl.a. fibrose, alle typer arr (keloide, akne, hypertrofiske og artrofiske), lokalisert fett, cellulitter, brannskadet hud, løs hud, strekkmerker, poser under øyne, hamsterkinn og dobbelthake.
Man får stor forbedring med kun &I behandling, men det anbefales 2-4 behandlinger avhenging av utgangspunkt. Behandlingen går raskt, fører til liten nedetid og man ser en forbedring etter kun 10 dager.

PB Serum er etablert i 43 land og er de eneste på markedet med denne banebrytende, forskningsbaserte teknologien. De er i tillegg ISO-sertifisert, KIWA-sertifisert og CE-merket, og oppfyller alle kriteriene med den høyeste kvalitet. Etter behandling anbefales hjemmeprodukt som smøres på 2 x daglig for optimalt resultat.

HVA KOSTER DET?

PB Serum Medical er en ny og innovativ serie produkter produsert av Proteos Biotech laboratorier kun beregnet for bruk av leger og sykepleiere. PB Serum Medical benytter banebrytende teknologi med 100 % biologiske produkter

← Eldre innlegg Nyere innlegg →