Peelinger - Laser

Peelinger - Laser

Peelinger - Laser

Fotona Light Peel er optimal for reduksjon av porer, fine linjer og rynker, pigmentflekker og oppstramming av øyelokk. Med Fotona Light Laser Peel oppnås hudfornyelse med en helt ny og revolusjonerende teknologi.

HVORDAN FUNGERER FOTONA LIGHT PEEL?

Dette er en peeling som fjerner det øverste laget i huden på en trygg og skånsom måte. En Fotona Light Peel har en svært eksfolierende effekt på huden og tilsvarer ca 5-8 behandlinger med microneedling.

Peelinger - Laser

Fotona Medium Peel er en optimal behandling for slapp hud eller hengende hud. Med Fotona Smooth Laser Peel oppnås hudfornyelse med en helt ny og revolusjonerende teknologi.

HVORDAN FUNGERER FOTONA LASER PEEL?

Fotona Smooth Laser Peel er spesielt designet for gi ekstra oppbygning av kollagen og oppstramming av huden. Ved behandlingen brukes en serie av laserpulser som trenger gjennom huden og avgir energi som stimulerer oppbygning av kollagen og fortsetter å stimuleres i opp til 3 måneder etter behandling.

Fotona laseren bruker en unik kombinasjon av to laserteknologier (YAG og Nd: YAG) i et avansert system for optimale behandlingsresultater.

Den unike kombinasjonen av laserteknologier gir oss et bredt utvalg av behandlings-alternativer som Skin Tightening med Fotona 4D for ansiktsforyngelse, Smooth Eye for å redusere linjer rundt øynene og LipLase for økt leppevolum. For behandling av dypere rynker og akne arr, tilbyr vi behandlingen Fotona Skin Resurfacing som er en sterk peeling av huden.

Ved å kombinere de to forskjellige bølgelengdene til laserteknologi, oppnår du en oppstrammende effekt i hudens forskjellige lag for optimale resultater uavhengig av hvilken behandling du utfører med Fotona laseren.

Resultatet er hudfornyelse. Behandlingen med laseren redusere arr, rynker, linjer, pigmentflekker strekkmerker, akne arr og andre arr. Hudfornyelse med laser forbedrer hudens utseende. Huden blir strammere og vil se og føles yngre ut.

HUDFORNYELSE – LASER PEEL

FOTONA PIGMENT FJERNING

HVILKE OMRÅDER KAN BEHANDLES MED LASER?

  • Ansikt
  • Hals
  • Bryst
  • Hender
  • Øyelokk

ER DET NOEN NEDETID?

Du må påregne ca 1-3 (3-7 dager medium/dyp) dager før rødmen går over og huden går tilbake normalt. Dette kan dekkes med litt make up dagen etter behandling.

FØR OG ETTER

Peelinger - Laser
Peelinger - Laser

← Eldre innlegg Nyere innlegg →