FOTONA MEDIUM PEEL

Fotona Medium-Peel

Fotona Medium Peel er en optimal behandling for slapp hud eller hengende hud. Med Fotona Smooth Laser Peel oppnås hudfornyelse med en helt ny og revolusjonerende teknologi.

HVORDAN FUNGERER FOTONA LASER PEEL?

Fotona Smooth Laser Peel er spesielt designet for gi ekstra oppbygning av kollagen og oppstramming av huden. Ved behandlingen brukes en serie av laserpulser som trenger gjennom huden og avgir energi som stimulerer oppbygning av kollagen og fortsetter å stimuleres i opp til 3 måneder etter behandling.

Fotona laseren bruker en unik kombinasjon av to laserteknologier (YAG og Nd: YAG) i et avansert system for optimale behandlingsresultater.

Den unike kombinasjonen av laserteknologier gir oss et bredt utvalg av behandlings-alternativer som Skin Tightening med Fotona 4D for ansiktsforyngelse, Smooth Eye for å redusere linjer rundt øynene og LipLase for økt leppevolum. For behandling av dypere rynker og akne arr, tilbyr vi behandlingen Fotona Skin Resurfacing som er en sterk peeling av huden.

Ved å kombinere de to forskjellige bølgelengdene til laserteknologi, oppnår du en oppstrammende effekt i hudens forskjellige lag for optimale resultater uavhengig av hvilken behandling du utfører med Fotona laseren.

Resultatet er hudfornyelse. Behandlingen med laseren redusere arr, rynker, linjer, pigmentflekker strekkmerker, akne arr og andre arr. Hudfornyelse med laser forbedrer hudens utseende. Huden blir strammere og vil se og føles yngre ut.

HVILKE OMRÅDER KAN BEHANDLES MED LASER?

  • Ansikt
  • Hals
  • Bryst
  • Hender

ER DET NOEN NEDETID?

Du må påregne ca 3-7 dager før rødmen går over og huden går tilbake normalt. Dette kan dekkes med litt make up dagen etter behandling.

Vi anbefaler bruk av produkter fra vår medisinske krem serie som kan bidra til å forsterke og vedlikeholde virkningen før, under og etter behandling.

tips
FOTONA LASER HUDOPPSTRAMMING
Hudoppstramming Ansikt3990,-Bestill time
Hudoppstramming Hals3990,-Bestill time
Hudoppstramming Ansikt + hals6990,-Bestill time
Oppstramming hake Aldersgrense:215200,-Bestill time
4D/5D6500,-
Smooth Eye4200,-
Tight sculp5990,-
Rosacea/acne4900,-
FOTONA LASER HUDFORBEDRING
Lett Peel2990,-Bestill time
Medium Peel3990,-Bestill time
Dyp Peel5990,-Bestill time
Arr, Strekkmerker4200,-Bestill time
FOTONA LASER - FETTSMELTING
Fotona Tight Sculpting - KroppFra 4900,- 6200,-Bestill time
Fotona Hudoppstramming KroppFra 4900,- 6200,-Bestill time
FOTONA LASER – LEPPEBEHANDLING
Liplase - gjør leppene glattere.fyldigere og finere2500,-