FOTONA MEDIUM PEEL

Fotona Medium-Peel

Fotona Medium Peel er en optimal behandling for slapp hud eller hengende hud. Med Fotona Smooth Laser Peel oppnås hudfornyelse med en helt ny og revolusjonerende teknologi.

HVORDAN FUNGERER FOTONA LASER PEEL?

Fotona Smooth Laser Peel er spesielt designet for gi ekstra oppbygning av kollagen og oppstramming av huden. Ved behandlingen brukes en serie av laserpulser som trenger gjennom huden og avgir energi som stimulerer oppbygning av kollagen og fortsetter å stimuleres i opp til 3 måneder etter behandling.

Fotona laseren bruker en unik kombinasjon av to laserteknologier (YAG og Nd: YAG) i et avansert system for optimale behandlingsresultater.

Den unike kombinasjonen av laserteknologier gir oss et bredt utvalg av behandlings-alternativer som Skin Tightening med Fotona 4D for ansiktsforyngelse, Smooth Eye for å redusere linjer rundt øynene og LipLase for økt leppevolum. For behandling av dypere rynker og akne arr, tilbyr vi behandlingen Fotona Skin Resurfacing som er en sterk peeling av huden.

Ved å kombinere de to forskjellige bølgelengdene til laserteknologi, oppnår du en oppstrammende effekt i hudens forskjellige lag for optimale resultater uavhengig av hvilken behandling du utfører med Fotona laseren.

Resultatet er hudfornyelse. Behandlingen med laseren redusere arr, rynker, linjer, pigmentflekker strekkmerker, akne arr og andre arr. Hudfornyelse med laser forbedrer hudens utseende. Huden blir strammere og vil se og føles yngre ut.

HVILKE OMRÅDER KAN BEHANDLES MED LASER?

  • Ansikt
  • Hals
  • Bryst
  • Hender

ER DET NOEN NEDETID?

Du må påregne ca 3-7 dager før rødmen går over og huden går tilbake normalt. Dette kan dekkes med litt make up dagen etter behandling.

Vi anbefaler bruk av produkter fra vår medisinske krem serie som kan bidra til å forsterke og vedlikeholde virkningen før, under og etter behandling.

tips

HVA KOSTER FOTONA LASER PEEL?

Laserbehandlinger - Pris pr behandling
Fotona 4D/5D3990,-Bestill time
Fotona 4D/5D Pakkepris 4x behandlinger14990,-
Fotona Medium Peel3990,-Bestill time
Fotona Medium Peel Pakkepris 4x behandlinger13990,-
Fotona Light Peel2990,-Bestill time
Fotona Light Peel Pakkepris 4x behandlinger9990,-
Fotona Arr/StrekkmerkerFra 2990,-Bestill time
Fotona Oppstramming/Fettreduksjon Hake Aldersgrense:213490,-Bestill time
Fotona Oppstramming/Fettreduksjon Hake Pakkepris 4x behandlinger12990,-
Fotona Smooth Eye2990,-Bestill time
Fotona Smooth Eye Pakkepris 4x behandlinger9990,-
Fotona Tight Sculpting4990,-Bestill time
Fotona Tight Sculpting Pakkepris 4x behandlinger15990,-