Green Peel Energy

Green Peel Energy

before and after green peel/ før og etter green peel

Green Peel ® Energy - En glød du ikke kan sminke deg til 

Green Peel® Energy er den perfekte løsningen når vinterkulden tapper huden for fuktighet og hverdagens påkjenninger preger vårt utseende. Dette er ikke bare en behandling; det er en måte å få tilbake den gløden du lengter etter, selv i den kjølige vintersesongen

Hva er Green Peel® Energy?

Green Peel® Energy er en medisinsk utviklet behandling som pleier huden dypt. Den bruker en skånsom, men effektiv peeling-teknikk basert på 100% naturlige planteekstrakter og aktive ingredienser for å fremme en bedre hudkvalitet. Denne unike formelen er skreddersydd for å passe alle hudtyper, fra sensitiv til fet, og gir en dyp, men skånsom eksfoliering som stimulerer hudens naturlige fornyelsesprosess.

Hvorfor er Green Peel® Energy perfekt nå?

Vintermånedene kan være nådeløse mot huden vår. Kulde, tørr luft og inneklimaet kan føre til tap av fuktighet og livløs hud. Dette er akkurat hvor Green Peel® Energy skinner. Denne behandlingen forbedrer ikke bare hudteksturen og reduserer synligheten av fine linjer, men den gir også umiddelbar næring og fuktighet som huden din desperat trenger nå. Resultatet? En strålende glød du ikke bare ser, men føler fra innsiden.

*Behandlingen gir ingen nedetid men enkelte kan oppleve forbigående litt tørr hud

Hva kan du forvente av Green Peel® Energy?

Green Peel® Energy er en allsidig behandling som har vist seg å forbedre flere aspekter av hudens helse og utseende:

  • Reduserer synligheten av fine linjer og rynker.
  • Forbedrer hudtekstur og jevner ut hudtonen.
  • Gir umiddelbar glød og friskhet til huden.
  • Stimulerer hudens naturlige fornyelsesprosess.
  • Gir dyp fuktighet og næring til tørr og stresset hud.

Denne behandlingen tilbyr mer enn bare øyeblikkelige resultater; den investerer i din langsiktige hudhelse ved å fremme sunnere og mer ungdommelig hud.

før og etter green peel behandling. Hvordan redde en tørr og livløs hud

Hvem kan dra nytte av Green Peel ® behandling?

Green Peel® Energy er designet for alle hudtyper, uavhengig om du har tørr, fet eller kombinasjonshud. Behandlingen er egnet for de som ønsker en sunnere og friskere hud, og er med på å redusere synligheten av fine linjer, forbedre hudens tekstur og oppnå en jevnere hudtone.

Du burde unngå behandlinger hvis: 

Selvom en Green Peel® behandling er egnet for alle hudtyper, bør Imidlertid personer som er gravide eller ammende, har aktiv akne, hudinfeksjoner, har nylig gjennomgått laserbehandling eller kosmetisk kirurgi, eller lider av hudtilstander som eksem, psoriasis eller rosacea, unngå Green Peel® Energy.

Ta gjerne kontakt med oss før behandlingen slik at en av våre sykepleiere kan sikre at den er egnet for din spesifikke hudtype og eventuelle helsemessige forhold.

effektiv behandling mot tørr og livløs hud

Si farvel til tørr og livløs hud

Med Green Peel® Energy trenger du ikke lenger stole utelukkende på sminke for å oppnå den ønskede gløden. Denne behandlingen gir deg muligheten til å stråle med en naturlig og sunn hud som reflekterer din indre skjønnhet. Uansett om det er for å bekjempe vinterens tørre hud eller for å gi deg den strålende gløden du fortjener, er Green Peel® Energy svaret for å oppnå en hud du virkelig vil elske.

Green Peel Peeling

← Eldre innlegg Nyere innlegg →