Green Peel - 3 forskjellige styrker

Green Peel - 3 forskjellige styrker

Hva er Green Peel® ?

Green Peel® er en medisinsk utviklet peelingmetode som utelukkende benytter seg av 100 % naturlige aktive ingredienser. Dette bærekraftige og effektive konseptet gir huden din den næringen den fortjener og gir deg en ekte boost, akkurat som en treningsøkt for kroppen. Ved å fremme hudfornyelse gjennom økt sirkulasjon og næringsrike urter, kan Green Peel® gi deg den gløden du lengter etter, selv i den kjølige høstsesongen.

Hvorfor velge Green Peel®?

Green peel® gir dokumentert effekt og har blitt brukt i over 50 år og i mer enn 50 land. Kvinner og menn over hele verden er "solgt" og sverger til denne behandlingen som deres go-to skjønnhetsbehandling. 

Hvilke resultater kan du forvente av Green Peel®?

  • Reduserer synligheten av fine linjer og rynker.
  • Forbedrer hudens tekstur og reduserer porer.
  • Øker elastisiteten i huden.
  • Gir en jevnere og mer strålende hudtone.
  • Reduserer mørke ringer og poser under øynene (for Green Peel® Eye Contour).
  • Gir en rask oppfriskning og en sunn glød (for Green Peel® Fresh Up).
  • Bidrar til å bekjempe aldringstegn og fremme en ungdommelig glød (for Green Peel® Energy).
  • Fornyer huden på et dypere nivå og fremmer hudfornyelse.
  • Reduserer pigmentflekker og solskader.
  • Bidrar til å redusere akne og akne arr.

Green Peel® - Gløden du ikke kan sminke deg til

Vår Green Peel -behandlingsrekke tilpasses individuelt etter hudens unike behov. Dette gjør dem perfekte for mennesker i alle aldre med ulike hudtilstander. Uansett om du har behov for intensiv revitalisering eller bare ønsker å friske opp huden din, har vi den rette Green Peel -styrken for deg.

Green Peel Classic. Green Peel Fresh up. Green Peel Energy.

Green Peel® Classic- Gjenopprett hudens naturlige skjønnhet

Green Peel® Classic er selve fundamentet for Green Peel-serien. Denne styrken er ideell for deg som ønsker å forbedre hudens tekstur, redusere fine linjer og rynker, samt kvitte deg med ujevnheter og pigmentflekker. Denne klassikeren gir en grundig eksfoliering og forbedrer hudens fornyelse, og resultatet er en strålende, jevn hudtone.

Green Peel® Energy - Øk hudens energi

Green Peel® Energy er utviklet for deg som ønsker en dypere og mer energigivende behandling. Denne styrken inneholder nøye utvalgte urter som gir huden ny glød og vitalitet. Green Peel® Energy hjelper med å forbedre hudens elastisitet, reduserer porer og gir en frisk, ungdommelig utstråling. Det er den perfekte løsningen for en ekstra energiboost til huden din.

Green Peel® Fresh Up - Frisk opp huden din

Green Peel® Fresh Up er en mildere alternativ som gir en rask og frisk opplevelse for huden din. Denne styrken passer for deg som ønsker en rask forbedring før en spesiell anledning eller rett og slett ønsker å gi huden din en oppfriskning. Green Peel® Fresh Up gir en glattere, mykere hudoverflate og gir umiddelbare resultater.

Green Peel Dr. Schrammek

Green Peel® Eye Contour - Reduser mørke ringer og fine linjer

Det delikate øyeområdet fortjener spesiell oppmerksomhet, og det er akkurat det du får med Green Peel® Eye Contour. Denne spesialutviklede behandlingen er designet for å adressere de unike behovene til øyeområdet, inkludert redusere mørke ringer, stramme huden og redusere synligheten av fine linjer og rynker.


Er du usikker på hvilken Green Peel behandling som passer best for deg og din hud? Ta kontakt med oss for en uforpliktende konsultasjon så hjelper vi deg med å finne den optimale behandlingen for dine ønsker💙

Anti-Age Green Peel Hudpleie Peeling

← Eldre innlegg