Fotona Liplase - Økt leppevolum uten injeksjoner

Fotona Liplase - Økt leppevolum uten injeksjoner

Fotona Liplase - Laserbehandling for økt leppevolum uten å bruke filler og injeksjoner.

Fotona Liplase

Liplase – Laserbehandling for økt leppevolum

Øk leppevolumet uten å bruke filler og injeksjoner.

Hva er LipLase?

LipLase™ stimulerer lepper ved å gi et fyldigere og strammere utseende, ved hjelp av laser. Dette utføres gjennom en prosess hvor kollagen gjenoppbygges. Dette er en ikke kirurgisk, inngrepsfri behandling på både innsiden av munnen og på leppene. Med små laserimpulser varmer man opp huden fra innsiden og utsiden, som setter i gang gjennoppbygging av kollagen i vevet. Det blir ikke benyttet noen form for injeksjoner, slik at pasienten kan fortsette sine daglige rutiner rett etter behandling, uten form for bivirkninger. LipLase™ forynger, fyller og definerer leppenes form.

Hvordan fungerer LipLase?

Med alderen mister man spenst og vitalitet i hud, også i lepper. For å motvirke dette benytter LipLaselaser varme i de dype lagene av huden som stimulerer da kollagen produksjon, som igjen øker spenst og vitalitet.

Hvor mange behandlinger trenger jeg?

Vi anbefaler minimum 3 behandlinger med 2 til 3 ukers mellomrom for best mulig resultat. Det anbefales 1-2 behandlinger i året for å beholde resultatet.

Fotona Liplase

Denne pasienten har fått èn behandling med Fotona Liplase hos TBL Medical (1 mnd siden) Vi anbefaler 2-3 for optimalt resultat. Dra i den vertikale streken over bildet for å sammenligne bildene.

 

← Eldre innlegg Nyere innlegg →