EN KUNDES ERFARING

EN KUNDES ERFARING

Våres kunder har mange erfaringer når de kommer til oss på Medisinsk Hudklinikk. En av mange behandlinger som det er mye forventninger til er nettopp dette med injisering i linjer/rynker. Vanlige stilte spørsmål er, Gjør det vondt? Vil jeg bli kvitt alle linjer/rynker? Og hvor fort vil jeg merke resultatet?

 

Denne flotte kunden ved navn Therese var hos oss, og hun ønsket å dele litt av sin erfaring med dere.

Hun hadde et ønske om å få minsket linjene i panna, men hadde ikke noe spesielle forventninger utover dette. Slik så hennes panne ut før injisering med muskelavslappende injeksjon.

EN KUNDES ERFARING

Kundens (45) tilbakemelding:

Siden jeg aldri har gjort noe med rynkene eller linjene i ansiktet mitt, så hadde jeg ikke noen spesielle forventninger annet, enn om det gjore vondt. Det var viktig for meg å komme til en klinikk som var kjent for å være flinke, en autorisert behandler som visste hva hun drev med, og jeg hadde fått anbefalt Medisinsk Hudklinikk. Sissel (autorisert behandler ved MH) var både hyggelig, rolig og veldig flink til å forklare meg hva jeg kunne forvente av denne behandlingen. Siden rynkene mine var ganske dype, og jeg aldri har gjort noe tidligere, så går det ann å etterfylle etter c14 dager, hvis man ønsker dette. Selve injiseringen gjorde ikke vondt i det hele tatt, så der ble jeg veldig overassket da jeg hadde trodd det kom til å være en smule smertefult.

NB: Det er viktig å huske på at muskelavslappende injeksjon først og fremst glatter ut de linjene som dukker opp når du beveger musklene, men kan f.eks glatte helt ut i yngre alder, mens hos eldre med dypere linjer må man ofte gjøre dette over flere ganger, men vi har også kombinasjonsbehandling som fyller og løfte opp de dype dalene. F.eks muskelavslappende injeksjon i den muskelen som gjør at du ikke kan se sint ut, bedre kaldt “sinnarynken” blir som regel glatt og fin uansett alder.

14 dager etter den injiseringen med muskelavslappende injeksjon så min panne slik ut:

EN KUNDES ERFARING

Og som dere ser er det allerede rynkene minimalisert en god del, men siden jeg ønsket å minske enda litt mer, dro jeg tilbake for å etterfylle.

En etterkontroll er vanlig og man har mulighet for gratis korrigering og etterfylle om kunden ønsker dette.

 

← Eldre innlegg Nyere innlegg →