COOLSCULPTING- EN “COOL” LØSNING

COOLSCULPTING- EN “COOL” LØSNING

CoolSculpting er en “cool løsning” for deg som ønsker å redusere magefettet raskt og effektivt.

CoolSculpting er en annen fettfjerner metode vi benytter oss av her på Medisinsk Hudklinikk, en løsning som fjernet bilringen eller kjærlighets-håndtakene i løpet av få behandlinger. Etter en behandling med CoolSculpting, i gjennomsnitt, vil du se en 20% reduksjon av fett i det behandlede området etter ett besøk.

COOLSCULPTINGCOOLSCULPTING

Coolsculpting før og etter bilde

Hva er CoolSculpting og hvordan foregår prossessen?

CoolSculpting ble FDA-godkjent for fettreduksjon i september 2010 og har vært trygt brukt i Europa i nærmere 5 år. Grunnen til at det er så trygt er at kulde ikke er en metode som umiddelbart dreper fettceller. Isteden starter kulden under en CoolSculpting behandling en naturlig prosess med programmert fett-celle ødeleggelse, som er grunnen til at det tar 2 måneder for å se resultatene. Fettcellene som er blitt eksponert for kulde under behandlig med CoolSculpting brytes naturlig ned og nedbrytingsprodukter skilles ut av kroppen din. De eneste kontraindikasjoner for CoolSculpting er hvis du har en sjelden tilstand kalt kulde-intoleranse.

Prosedyren kan være litt ubehagelig i løpet av de første minuttene av behandlingen, men det er mer en følelse av trekking av kulde på huden enn smerte. I løpet av 5-10 minutter med CoolSculpting blir det, på grunn av kulden, gradvis reduksjon av ubehag til en knapt merkbar nummenhet. Lette blåmerker ser vi noen ganger, men det er heller sjeldent eller uvanlig. Sårhet kan vare i ca 2-3 dager og føles som stølheten du får etter en runde med intens trening. Prikking og nummenhet minsker over kort tid og er vanligvis begrenset til 2-3 uker.

Også med denne behandlingen som med SmartLipo så kan du gå tilbake i arbeid umiddelbart etter behandling.

Hvordan coolsculpting virker

Hvordan coolsculpting virker

 

← Eldre innlegg Nyere innlegg →