SCHRAMMEK

Dr. med. Christine SCHRAMMEK

Kraften av medisinsk skjønnhet


Schrammek Medisinsk Hudklinikk
Schrammek Medisinsk Hudklinikk

Hudspesialist Dr. med. Christine Schrammek-Drusio har videreført den profesjonelle hudpleieserien fra Dr. med. Christine Schrammek, en serie med hovedmål å forebygge hudproblemer, og å opprettholde den sterke sunne og vakre huden.

Hudpleieseriens svært effektive kosmetiske formler gjør produktene unike i bruk og er tilpasset alle hudtyper, fra pleie til normal hud og effektiv tilføring av fuktighet, til å kunne tilby løsninger for helt spesielle hudproblemer.

Schrammek Medisinsk Hudklinikk
Schrammek Medisinsk Hudklinikk

Dr. med. Christine Schrammek har alltid satt et spesielt fokus på utvikling av anti-aldring produkter. Dette er et område som representerer en stor utfordring og etterspørres i stadig større grad, derfor er produktene fra Dr.med. Christine Schrammek utviklet til å kunne gi en spesielt god beskyttelse av huden og å kunne korrigere de første synlige tegn på aldring av huden. Det er også spesielt viktig for Dr. med. Christine Schrammek-Drusio å kunne tilby produkter som gir ekstra omsorg for uren hud med akneproblemer, samt sensitiv hud.

Sunn hud reflekterer velvære, derfor er målet for den dermatologiske hudpleieserien fra Dr. med. Christine Schrammek-Drusio å finne konkrete løsninger for et bredt spekter av hudproblemer.

Du får tilpasset et individuelt program og god oppfølging.

Medisinsk Hudklinikk – Hamar

Alle som begynner med den profesjonelle hudpleieserien fra Dr. med. Christine Schrammek, får før oppstart tilpasset et individuelt program og god oppfølging. Kontakt oss for mer informasjon, eller time til konsultasjon.

Schrammek Autorisert-forhandller Medisinsk Hudklinikk
Schrammek Autorisert-forhandller Medisinsk Hudklinikk