PRISER

KONSULTASJON

I forbindelse med covid-19 vil det komme et hygienetillegg på kr 200,-

Konsultasjon med sykepleier
av huden med oppsett av medisinsk kremprogram, plan og oppfølging
fra 358,-Bestill time
Coolsculpting konsultasjon med oppsett av plan og oppfølging. Ca 1 timeGratisBestill time
Konsultasjon av plastikkirurgi935,-Kontakt oss for time
konsultasjon av lege for godkjenning av muskelrelakserende injeksjoner i 1 år.439,-Kontakt oss for time

PEELINGER

Green Peel fresh up

Den mildeste av de tre urtepeelingene blir populært kalt “Party Peel”. Årsaken er at huden får en så flott glød etter behandling at du kan gå rett på fest. Den setter igang prosesser som bremser aldring, forbedrer hudbarrieren og styrker sensitiv hud.

Vi anbefaler hjemmeprodukter min de 5 – 6 første dagene etter peelingen. Finnes i reisestørrelser: Super Soft Cleanser kr 130,-, Herbal care Lotion kr 130,-, Special Care/ Special Regulating Care 15ml kr 195,-.
Green Peel fresh up1419,-Bestill time

Green Peel Energy 

Dette er en dypere variant av den mildeste peelingen. Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelingen er en populær antirynke behandling 4 ganger årlig, med eventuelle Fresh Up behandlinger imellom. Den gir umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger i hverdagen. Du vil være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag.

Vi anbefaler hjemmeprodukter min de 5 – 6 første dagene etter peelingen. Finnes i reisestørrelser: Super Soft Cleanser kr 130,-, Herbal care Lotion kr 130,-, Special Care/ Special Regulating Care 15ml kr 195,-.
Green Peel Energy – 60 min1639,-Bestill time

Green Peel Classic + hjemme produkter

Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre utgavene. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter 3-4 dager vil en som regel flasse. Etter 5-6 dager kommer en tilbake for en oppbyggende behandling. (Mange bestiller time torsdag, flasser lørdag/søndag og tar etterbehandling mandag/tirsdag.) Du må følge opp behandlingen med tilrettelagte hjemmeprodukter. Resultatet er total hudfornyelse.
Produkter

HERBAL CARE LOTION 200 ml Kr 410,-
SPECIAL CARE/ SPECIAL REGULATING CARE 50 ml Kr 530,-
BLEMISH BALM 30 ml Kr 498,-
OPTIMUM PROTECTION SPF 20, 75 ml Kr 449,-
FOR OPTIMAL EFFEKT AVSLUTNINGSVIS

7 DAGERS AMPULLE KUR ‘HERBAL ACTIVE’ Kr 530,-
Sterkt anbefalt å bruke SKIN ELIXIER etter etterbehandlingen som nattkrem og om dagen når en ikke ute. En effektfull reparerende og svært næringsgivende antirynke fluid. Et mirakel for å bygge opp og samtidig forbedre elastisiteten; 30 ml Kr 620,- 50 ml kr 830,-.
Green Peel Classic -2 timer a 60 min med 5-6 dagers mellomrom .2750,-Bestill time
4 Hjemme produkter1887,-
2×60 min + hjemmeprodukter totalt4637,-

Green Peel Time Control Lift Treatment 

#Partypeel

GREEN PEEL TIME CONTROL LIFT TREATMENT - Dr.SCHRAMMEK'S SIGNATURBEHANDLING

EN 90 MIN FORFRISKENDE FERIE. DEN PERFEKTE GAVE SOM GIR FØLELSEN AV Å BLI SATT PRIS
Ikke noe stress – ikke hastverk. Den effektive GREEN PEEL FRESH UP kombineres med TIME CONTROL PRODUKTENE, de aktive antirynke produktene fra Dr.Schrammek – i en og samme behandling. Grundig rens, HØYKONSENTRERT NÆRING, nydelig MASSASJE og maske med UTSØKTE INGREDIENSER. En avslappende hudpleie opplevelse med utrolige resultater. Det er bare å nyte behandlingen og effekten av alle DE MEST KRAFTFULLE ANTIRYNKE INGREDIENSER som styrker slapp hud og gir eksepsjonell mykhet med optimal glød. En glød en ikke kan sminke seg til.

Den perfekte gave som gir følelsen av å bli satt pris på.
#PARTYPEEL #OPTIMALE ANTIRYNKE #ANTIRYNKE
Green Peel Time Control Lift Treatment – ca 90 min.2189,-Bestill time

Relax

Beroliger sensitiv, irritert eller sart hud. Urtebehandlingen balanserer huden, er fuktighetsgivende og styrker hudbarrieren.
Relax – 45 min.1639,-Bestill time

Eye contour treatment

Green peel eye contour treatment motvirker rynker og fine linjer rundt øynene. Behandlingen drenerer og minsker vannansamling ved å øke micro-sirkulasjonen. Stimulerer og restrukturerer øyepartiet uten irritasjon. Effektiv behandling mot poser, tørre og slappe øyelokk. Fjerner spor av tretthet og etterlater en behagelig følelse av velvære.
Eye contour tratment – 40 min.1419,-Bestill time

ZO Stimulation Peel

Bidrar til fastere hud, demper mørke flekker og reduserer fine linjer og rynker.
Våre hudspesialister har lang erfaring og utdanning innen hudfornyelse. Vi behandler acne, acne arr, pigmentforandringer, fortykket og solskadet hud, linjer og rynker. Vi benytter kjemiske peelinger og oppnår fantastiske resultater innen hudfornyelse.

Kjemisk peeling fjerner døde hudceller i det ytterste hudlaget ved å benytte virkestoffer som har lavere pH-verdi enn huden selv. Dette fremmer frisk, ren og sunn hud. Under selve behandlingen, som tar ca 30 minutter, føles en lett pirring og svie. Dette er helt normalt og varer som regel bare noen få minutter. En lett rødme etter behandlingen er også normalt.
ZO Stimulation Peel (kjemisk peeling) – 40min1639,-Bestill time
ZO Stimulation Peel X 4 behandlinger5280,-

ZO Blemish & Oil Control Treatment

Perfekt for deg som opplever å bli blank i huden utover dagen eller som har tilstoppede porer og kviser. En svært effektiv dyprens med utklemming, inkludert ZO stimulation peel, hvor opphopning av døde hudceller eksfolieres bort og en spesialmaske absorberer og bekjemper talg og kviser. I tillegg utføres ansikts- og nakke massasje som virker svært beroligende, kjølende og lindrende på irritert, sensitivisert hud og kviser.

Huden blir renere og klarere, samtidig som huden stimuleres og aktiveres.
ZO Blemish & Oil Control Treatment -60 min2189,-Bestill time

ZO Skin Brightening treatment

#Red Carpet Treatment

Obagi Signature behandling er en luksuriøs behandling, inkludert ZO stimulation peel, som kombinerer hudfornyende AHA-syrer, pigmenthemmende, vitaminer og flere stimulerende ingredienser for å mykgjøre huden umiddelbart, jevne hudtonen, virke oppstrammende og få huden til å gløde! Ansikts- og nakkemassasje øker sirkulasjonen og bedrer opptak av spesialmasken og serumer som påføres etterpå, samtidig som den virker avstressende i en travel hverdag
Zo Skin Brightening treatment (Red Carpet Treatment) – 60 min2475,-Bestill time

ZO Ultra Hydration Treatment

Dette er en stimulerende og fuktgivende behandling som forebygger linjer og rynker, jevner hudtonen og gjenoppretter fuktbalansen umiddelbart . Innledes med ZO stimulation peel med etterfølgende ansikt- og nakkemassasje som utføres i en cocktail av botaniske ekstrakter og vitaminer som virker svært beroligende, kjølende og lindrende på irritert, stresset og sensitivisert hud.
Zo Hydra Fill Up1859,-Bestill time

ZO Hydra Fill Up

SOS-behandling for en dehydrert , tørr og sensitiv hud. Fuktbalansen gjenopprettes umiddelbart og beroligende, lindrende og kjølende ingredienser gjør huden myk og fuktig.
Zo Hydra Fill Up – 25 min935,-Bestill time

ZO Bright Up

«Cinderella treatment» for deg som trenger en umiddelbar oppfriskende hudbehandling for kvelden. Eksfoliering vil fjerne døde hudceller og skin brightening sheet maske vil virke fuktighetsgivende, oppstrammende og gi huden ny glød.
Zo Bright Up – 25 min990,-Bestill time

ZO Clear Up

Effektivisering av den klassiske dyprensen. Ekstra eksfoliering og aktiverende serumer i tillegg til utklemming vil øke cellefornyelsen, virke hudforbedrende og gi en myk, klarer hud. Kraftige antioksidanter og anti-inflammatoriske ingredienser bidrar til å beskytte huden din mot fremtidige skader.
Zo Clear Up – 50 min1320,-Bestill time

Obagi 3-step peel

Medium dyp peel som krever forbehandling av kremer i 4-6 uker. Denne peelen bedrer sluttresutatet av kremprogrammet. Egner seg for; Akne, Melasma, Solskader, Fine linjer, Grov hud, Store porer

Passer for alle hudtyper og hudfarger, utføres raskt og enkelt. Du vil gjennomgå en flassing av all hud i ansiktet, men vanligvis er huden helt normalisert etter 5-8 dager.
ZO® 3-Step Peel™6050,-Bestill time

Obagi Blue Peel

En dyp peel som designes etter hver enkelt hud og hva man ønsker å oppnå. Krever ca 14 dager før huden normaliseres.
Obagi blue peel12100,-Bestill time

Soft – peelinger

Vi har ulike peeler som er milde, og ikke nødvendigvis krever noen form for forbehandling. Vi vurderer hvilken peel som passer best for din hud og ditt ønske.
Milde peelingerFra 1089,-Bestill time

Hydrafacial klassisk

Dyprens, kjemisk peeling, hudsliping og inslusing av fukt og antioksidanter.
I denne behandlingen benytter vi en maskin som gir deg 4 behandlinger i ett. Den passer for alle hudtyper, og du vil føle at huden blir ren,glatt og med en utrolig glød! Reduserer fine linjer, normalisering av fet hud, mindre porer, jevnere glans og hudtone, gjenoppretting av fukt og elastisitet,samt reduksjon av hyperpigmenteringer.
For de med spesifikke problemer som nevnt ovenfor, anbefales en serie på 4 behandlinger med 7-10 dagers mellomrom.

Vedlikeholdes med 1 behandling i mnd.
Hydrafacial klassisk – 45 min - 7,5%1639,-Bestill time
Hydrafacial klassisk – 45 min - 15%1749,-Bestill time
Hydrafacial klassisk – 45 min - 30%1859,-Bestill time

Hydrafacial Spesial

i tillegg til en klassisk hydrafacial vil vi her tilpasse vi en spesialmaske som øker effekten ytterligere, det være seg acne, tørr og gusten hud, solskader eller linjer og rynker.
Hydrafacial Spesial – 60 min2310,-Bestill time

Hydrafacial luxus

Her får du en klassisk og spesial inkludert i en behandling hvor vi i tillegg sluser inn et meget virksomt antirynkeserum ( dermabuilder ) i dype og fine linjer for et umiddelbart resultat, samtidig som effekten vil øke de neste dagene.
Hydrafacial luxus – 60 min2640,-Bestill time

Dermapen klassisk

Dermapen er en avensert form for microneedling. Hudforbedring uten kirugi. Vi benytter en liten maskin med sterile nåler. Det lages tusenvis av små stikk i huden hvor ulike serum trenger ned. Denne behandlingen stimulerer til reperasjon av celler, og økt kollagenproduksjon. Du vil være noe rød første døgnet, men kan bruke make-up dagen etter. Dermapen er bra for deg med: Hyperpigmentering, Store porer, Strekkmerker, Arr ( akne, kirurgiske, brannskader ) linjer, rynker, Slapp og ujevn hud og Rosacea
Dermapen klassisk – 45 min2970,- Bestill time
Kur 4 behandlinger9900,-
Kur 6 behandlinger14850,-

Dermapen klassisk + Mesoterapi 

Mesoterapi
En vitaminboost for huden hvor vi kombinerer ulike serum som glatter ut, strammer, gir glød, reduserer pigmenter med mer. Her finnes det et godt utvalg av spesialserum som injiseres med microstikk i huden. Vi gjør en nøye vurdering av huden og området som skal behandles, og bruker ulike serum til ulike områder. Du vil merke forskjell allerede etter første behandling, men vi anbefaler en kur for optimalt resultat.
Dermapen klassisk + Mesoterapi – 60 minFra 3850,-Bestill time
Kur 4 behandlinger12100,-
Kur 6 behandlinger17600,-

Mesoterapi

En vitaminboost for huden hvor vi kombinerer ulike serum som glatter ut, strammer, gir glød, reduserer pigmenter med mer. Her finnes det et godt utvalg av spesialserum som injiseres med microstikk i huden. Vi gjør en nøye vurdering av huden og området som skal behandles, og bruker ulike serum til ulike områder. Du vil merke forskjell allerede etter første behandling, men vi anbefaler en kur for optimalt resultat.
Mesoterapi – 30 min.Fra 2750,-Bestill time

Carbon Peel

Carbon Peel uten laser! Den første anti-aging peeling med aktivisert Carbon!
V-Carbon er et modulært system som består av 2 produkter: V Carbon Film og V Carbon Spray. Dette systemet tillater at man gjør en Medium eller Dyp peeling behandling.
Carbon Peel2189,-Bestill time

INJEKSJONER

Muskelrelakserende Injeksjoner

I svært små og fortynnede doser kan muskelrelakserende injeksjoner brukes for å glatte ut fine linjer og rynker. I tillegg har behandlingen god effekt på overdreven svette i armhuler, hender og føtter.

Husk å utføre injeksjonene dine hos en trygg og erfaren klinikk. Behandlingene blir utført av kosmetiske sykepleiere og leger. Alle behandlinger med muskelrelakserende injeksjoner er påkrevd konsultasjon av lege. Konsultasjonen er gyldig i 1 år. Vi har 20 års aldersgrense på alle medisinsk estetiske behandlinger.
konsultasjon av lege (gyldig 1år)439,-Kontakt oss for time
1 område1980,-Bestill time
2 område3300,-Bestill time
3 område4950,-Bestill time
Ekstra område1650,-Bestill time
Svettebehandlinger under armer6050,-Bestill time
Kjevespenninger5390,-Bestill time
Gummismile1980,-Bestill time
Korrigering innen 14 dager500,-Ta kontakt

Restylane

Alle behandlinger utføres av helsepersonell med lang erfaring.
Sissel Busch – Trained Restylane Master, det høyeste kompetansenivået en restylanebehandler kan ha i Norge. Sissel er Restylane instruktør for leger og sykepleiere i Norge.Sissel Busch Restylane ID 2020


Konsultasjon hos kosmetisk sykepleier358,-Bestill time
0,5 mL3080,-Bestill time
1 mL4180,-Bestill time
1,5 mL6050,-Bestill time
2 mL7590,-Bestill time
3 mL10340,-Bestill time
4 mL13200,-Bestill time
Tear Through (mørke ringer under øyne) Bookes kun hos Sissel.4620,-Bestill time

Restylane Lepper

Konsultasjon påkrevd minst 1 dag i forkant av behandling om du har leppefiller fra annen salong.
Konsultasjon hos kosmetisk sykepleier358,-Bestill time
0,5 mL3080,-Bestill time
1 mL4180,-Bestill time

Restylane Skinbooster

Hver behandling tar ca 45 min.
Konsultasjon hos kosmetisk sykepleier358,-Bestill time
1 mL3850,-Bestill time
2 mL5500,-Bestill time
3 mL8250,-Bestill time
4 mL - Kur - 3 behandlinger9900,-Bestill time
6 mL - Kur - 3 behandlinger13200,-Bestill time

Profhilo

Form din hud med Profhilo. Profhilo er ikke en filler, men en injeksjonsbehandling som gjenoppretter nivået av hyaluronsyre som naturlig finnes i huden.
Konsultasjon hos kosmetisk sykepleier358,-Bestill time
1 behandling4950,-Bestill time
2 behandlinger9900,-Bestill time

KROPPSBEHANDLINGER

Coolsculpting

Coolsculpting er en trygg og effektiv metode for å bli kvitt uøsket fett – uten kirugi og med varig effekt.
CoolsculptingFra 4400,-Bestill time
Konsultasjon med kosmetisk sykepleierGratisBestill time

Cellulitebehandling

Vi benytter en AWT maskin (acoustic wave therapy - Shockwave therapy) som gir en kraftig, lokal behandling av problemområdet. Hva er AWT?
AWT er en trykk-/ og sjokkbølgeterapi som produserer akustiske lydbølger inn i vevet. Dette gjøres med et apparat som sender høyfrekvent/raske små slag inn mot huden. Støtene forplanter seg videre ned i vevet, muskler og bein. Bryter bl.a. ned skadet vev på en slik måte at når det tilheles blir det sterkere enn det var før behandlingen. Behandlingen er rask, meget effektiv og i mange tilfeller et godt alternativ til kirurgi. Behandlingen kan være noe ubehagelig i begynnelsen, men er forbigående. Den har ingen bieffekter.
En behandling1639,-Bestill time
Kur på 10 behandlinger12650,-

Neglsopp, utvekster

Behandlinger med laser: Neglsopp og utvekster.
Neglesopp935,-Bestill time
UtveksterFra 935,-Bestill time

Blodkar, pigment og rosacea

Behandlinger med IPL & Laser – Blodkar, pigment, rosacea
Blodkar-pigment-rosacea - Hele Ansiktet3520,-Bestill time
Blodkar-pigment-rosacea - Kinn2750,-Bestill time
Blodkar-pigment-rosacea - Nese og Kinn3190,-Bestill time
Blodkar-pigment-rosacea - Bryst2200,-Bestill time
Blodkar-pigment-rosacea - Hals - Decolletage2200,-Bestill time
Blodkar - Hender, per behandling2200,-Bestill time
Blodkar på ben - Per behandling2750,-Bestill time
Pigmentfjerning - En flekk935,-Bestill time
Pigmentfjerning - Flere flekker2200,-Bestill time
Pigmentfjerning - Hender2200,-Bestill time

Hårfjerning med laser

Vilkår:
- Du må ikke sole deg 6-8 uker før/etter laser. Bruk spf 50.
- Barber området du skal behandle 1-2 dager før avtalt time. (Vi tar 250,- for barbering).
- Møter du opp solbrun blir du fakturert 100% uten at vi kan behandle deg av fare for brannskader.
KVINNERPRISTIMEBESTILLING
Ansikt2200,-Bestill time
Overleppe935,-Bestill time
Hake935,-Bestill time
Hake og overleppe1210,-Bestill time
Hals550,-Bestill time
Armer1760,-Bestill time
Armhuler1650,-Bestill time
Bikini1650,-Bestill time
Brasiliansk2090,-Bestill time
Bikini og armhuler3289,-Bestill time
Hele ben3850,-Bestill time
Legger2200,-Bestill time
Legger og kne2750,-Bestill time
Lår2200,-Bestill time
Rygg u/ skuldre3300,-Bestill time
Rygg m/ skuldre3850,-Bestill time
Øvre eller nedre rygg m/ skuldre3300,-Bestill time
Brystvorte935,-Bestill time
Magestripe1100,-Bestill time
MENNPRIS
Brystkassen2200,-Bestill time
Mage2200,-Bestill time
Mage og brystkasse3850,-Bestill time
Kinn1100,-Bestill time
Nakke1100,-Bestill time
Skuldre og overarmer1980,-Bestill time
Skjegg linje1100,-Bestill time

Kirurgi

Øyelokkoperasjon, utstående ører, småkirurgi, føflekker, utvekster
Konsultasjon av plastikkirurgi935,-Kontakt oss for time
Øyelokkoperasjon15400,-Kontakt oss for time
Utstående ørerFra 14300,-Kontakt oss for time
SmåkirurgiFra 4180,-Kontakt oss for time
Fjerne inntil 3 føflekker, (sendes til sykehuset innlandet)3080,-Kontakt oss for time

Tannbleking

BeautySmile er skånsomt og effektivt tannbleking til en langt lavere pris enn tradisjonelle tannblekinger. På bare 60 minutter kan du få lysnet tennene med 2 -9 toner og det er ingen bivirkninger ved behandlingen.
Tannbleking med BeautySmile 1639,-Bestill time

Voks

Hårfjerning med voks
Legger440,-Bestill time
Lår495,-Bestill time
Hele ben715,-Bestill time
Rygg715,-Bestill time
Rygg inkl. skuldre825,-Bestill time
Armer495,-Bestill time
Overleppe220,-Bestill time
Overleppe og hake275,-Bestill time

Vipper og bryn

Farging og napping av vipper og bryn
Farging av vipper og bryn495,-Bestill time
Inkludert napping550,-Bestill time

Sclerosering

Sclerosering av årer på ben
Sclerosering av årer på ben. NB! husk støttestrømperfra 2750,-Bestill time

Plasmage

Tunge øyelokk og poser under øynene? Med Plasmage er det mulig å løfte og stramme opp øvre og nedre øyelokk og glatte ut linjer og dypere rynker rundt øyne og munnen

(ønsker du å behandle mer enn 2 områder? spør oss om pakkepris.)
.
Øvre Øyelokk4389,-Bestill time
Nedre Øyelokk3289,-Bestill time
Øvre + Nedre Øyelokk6589,-Bestill time
Kinn4389,-Bestill time
Hake3289,-Bestill time
Hals5390,-Bestill time
Panne3289,-Bestill time
Kjevelinje4939,-Bestill time
Ansikt/hals/kropp 5489,- Bestill time
Skin tag 550,- (per stk)Bestill time