ZO Peel

ZO Peel

ZO Peel

ZO Peel er en effektiv og sikker måte å forbedre hudens sunnhet ytterligere. Peeling gir huden et yngre og friskere utsende fordi den stimulere kollagenet og de elastiske fibrene i selve lærhuden. Gammel og ødelagt hud blir effektivt fjernet og erstattet med nye, sunne hudceller slik at huden får tilbake sin klarhet og fasthet. Rynker, arr og pigmentflekker reduseres.

ZO Medical – Medisinsk peeling

ZO Medical er en ny kjemisk peeling behandling fra ZO Skin Health som er utviklet for behandling av solskadet hud, linjer og ujevnheter i huden, porer, små rynker og akne.

ZO Controlled Depth Peel

ZO Controlled Depth Peel er en avansert peel som gjenoppbygger huden I dybden, designet for å stramme opp og fornye huden. Behandlingen bidrar til vesentlig bedring av dypere linjer og rynker, fargeforskjeller i huden og en glattere hudstruktur, inkludert arr. For optimale resultater skal huden forbehandles i 6 uker med et tilrettelagt kremprogram for din hud med produkter fra ZO Medical.

ZO Peel

ZO Controlled Depth Peel – Medisinsk Hudklinikk

ZO Controlled Depth Peel anvender Trikloreddiksyre ( TCA ) blandet med en base som gjør det mulig å tilpasse peelens dybde til din hudtilstand. Flassing, rødhet og irritasjon er normalt i etterkant og kan vare opptil 1-2 uker. Behandlingen er egnet for de fleste hudtyper.

Gode resultater oppnås etter en behandling, men for enkelte hudtilstander kan det være nødvendig med 2-3 peelinger gjentatt med 2-3 måneders mellomrom for maksimale resultater.

ZO Controlled Depth Peel er spesielt effektiv mot:

 • Dype linjer og rynker
 • Fasthet og elastisitet
 • Ujevn hudtone
 • Grov hud med store porer
 • Solskadet hud
 • Kviser og arr
 • Melasma
 • Arr

ZO 3 step Peel

Utviklet av Zein Obagi

i 2015 kom ZO Medical med en ny 3-step Stimulation Peel til Norge og denne er raskt blitt en veldig populær peeling behandling. Peelingen er utviklet av den kjente Dr Zein Obagi. ZO 3-step peel utføres raskt og effektivt og hele prosessen tar ca 20 til 30 minutter. Peelingen kan benyttes både i ansiktet, på halsen, brystet, hender og til om med på armer og bena!

ZO Peel

ZO 3 – step Peel

ZO 3 step Peel er ideell for behandling av:

 • Ulike aldringstegn
 • Melasma
 • Solskader
 • Fine linjer
 • Ujevn overflate
 • Store porer
 • “livløs” hud og til og med
 • Akne

ZO® Signatur Peel: 3-trinns Peel ™

Slik utføres ZO 3-trinns peelen

Beregnet tid: 30 minutter.

Før en ZO 3-step peel må huden forbehandles i 4 til 6 uker med et skreddersydd hudprogram fra ZO Medical før ZO 3-trinns peelen. Det er aktive kremer du bruker hjemme for et bedre og tryggere resultat av 3 Step peel.

1. Steg 1 av 3: ZO 3-step peel

I første steg av behandlingen påfører man salisylsyre (17 %), TCA (10 %) og melkesyre (5%). Dette er en lett og overfladisk peel som har effekt på det ytterste hudlaget.

ZO Peel

2. Steg 2 av 3: ZO 3-step peel

I neste steg påføres en Retionl krem. Det første steget av behandlingen med den overfladiske peelingen gjør nå at Retinol kremen kan virke dypere i huden. Steg 2 i behandlingen stimulerer nye hudceller og økt produksjon av bindevevsproteinet kollagen som gir huden økt spenst, styrke og elastisitet.

3. Steg 3 av 3: ZO 3-step peel

Ved den siste fasen i behandlingen påføres en beskyttende krem som fjerner hudkjemikaliene og gjenoppretter fuktighetsballansen i huden. Kreme inneholder også stoffer som stimulerer til økt produksjon av det vannbindende stoffet hyaluronsyre og økt produksjon av collagen.

Resultatet er synlig kun etter bare en behandling og du har mellom 5 og 8 dager “nedetid” med flassing og rødhet. Det er helt vanlig at huden blir litt rød som ved lett solforbrenning. Huden vil føles litt tørr de første dagene. Etter noen dager kan man bruke make up som normalt. For deg med dypere hudskader kan peelen utføres flere ganger som en kur, da med 3-4 uker mellomrom. Etter dag 3-4 vil huden begynne å flasse av, og ny frisk hud vil dukke opp bak den gamle døde huden.

Hva koster ZO 3-trinns peel?

← Eldre innlegg Nyere innlegg →