COOLSCULPTING NORGE

COOLSCULPTING NORGE

Vil du bli med vårt team i en spennende reise sammen med Coolsculpting Norge?

Du har nå en unik sjanse til å bli med på et spennende prosjekt hvor vi kommer til å gi en utvalgt person muligheten til å bli en bedre utgave av seg selv fordi vi vil synliggjøre effekten av behandlingen ovenfor eksisterende og nye kunder av vår klinikk.

Hvem er det vi leter etter?

En person mellom 30-50 år som virkelig vil gjøre noe med sin figur. Vi leter etter en positiv person som kjenner seg komfortabel med å vise sitt resultat gjennom før og etterbilder på vår hjemmeside og i sosiale medier. Du deltar når vi har eventer, kundekvelder og deler din historie.

Med 3,5 millioner behandlinger bak seg, er coolsculpting den enste FDA godkjente ikke kirurgiske behandlingen mot uønskede fettdepoer, med over 70 vitenskapelige studier. Det er en trygg og unik teknikk som skulpturerer din kropp ved at problem områder reduseres. Teknologien kjøler ned et bestemt område, ca. 20-30 % av fettcellene krystalliseres og kollapser og renses naturlig ut via lymfesystemet. Resultater vises etter 3-4 mndr, noen ganger tidligere.

Medisink Hudklinikk har helsepersonell med lang og bred erfaring og vi har utført Coolsculpting siden 2012. Medisinsk Hudklinikk har som mål å spre skjønnhet og glede. Vi er bevisst på at vi skal verne om det unike ved deg og selv sma endringer kan skape en enorm forskjell i din opplevelse av deg selv. Vi vil hjelpe deg med å ta vare på din naturlige skjønnhet og løfte frem dine vakreste trekk.

Den vi ser etter kjenner seg igjen i dette

  • Jeg har lokale fettansamlinger som ikke lar seg trene bort pa mage, lovehandles, bh folder, innside lar, grevinneheng overarmer.
  • Jeg vil oppnå et varig resultat
  • Jeg ønsker ikke kirurgisk behandling
  • Jeg er frisk og lever et aktivt liv med fokus på et sundt kosthold

Etter behandlingen vil du oppleve i ulik grad

  • Ømhet/smerte på behandlingsstedet i 1-3 ukers varighet
  • Nummen og hoven de første ukene etter behandlingen
  • Blå merker i huden, forsvinner innen 4 uker

Når behandlingen foregår kan du slappe av med en god bok, ipad eller annet du måtte ha lyst til og etter endt behandlingen masseres området som er behandlet. Massasjen kan for noen oppleves som ubehagelig når sirkulasjonen kommer tilbake.

For å bli vurdert som kandidat til dette prosjektet ber vi deg om å sende inn informasjon om lengde, vekt og alder. Vi ønsker også å vite hvorfor nettopp DU er den rette for dette prosjektet!!  

Informasjonen må sendes SNAREST til email: post@medisinsk-hudklinikk.no

ALLE som kommer til konsultasjon vil få gavekort pålydende 450,- som kan bruker på valgfri behandling og om du ikke blir valgt vil du uansett få et spesialtilbud med sterkt redusert pris.

Alle som booker time for behandling er med i trekning av en gratis behandlingstime verdi 6000,-

← Eldre innlegg Nyere innlegg →