RESTYLANE SKINBOOSTER – Prisvinnende behandling!

RESTYLANE SKINBOOSTER – Prisvinnende behandling!

Restylane Skinbooster Resultater

PRISVINNENDE BEHANDLING!

Vi har fantastiske nyheter å dele med dere! Det er med stor glede og stolthet at vi kan kunngjøre at vår elskede Restylane Skinbooster-behandling har blitt hedret som AWARD WINNER under AMWC Monaco 2024, innen kategorien hudforyngelse og revitalisering!

Restylane Skinbooster behandlingen gir dokumentert langvarig effekt på fukt, volum og glød. Denne behandlingen er en favoritt blant flere av våre kunder, og med den Prestisjefylte tittelen fra Aesthetic and Anti-Aging Medicine Wold Congress, kan du være sikker på at du mottar en behandling som er blant de beste i verden!

HVORFOR VELGE RESTYLANE SKINBOOSTER:

 • Gir intens fuktighet og næring til huden.
 • Reduserer fine linjer og rynker.
 • Gjenoppretter elastisiteten i huden og gjør huden fastere og mer ungdommelig.
 • Gir en utrolig glød til sliten og livløs hud.
 • Forbedrer hudtonen og teksturen. 
 • Reduserer synligheten av akne arr.
 • Gir generell hudforyngelse.
 • Påvirker ikke mimikk eller uttrykk i ansiktet.
 • Naturlige resultater med langvarig dokumentert effekt.
 • Allsidig behandling som kan brukes mot en rekke indikasjoner. 

Prisvinnende Restylane Skinbooster behandling

HVA ER RESTYLANE SKINBOOSTER?

Opplev foryngelse fra innsiden med Restylane Skinbooster! Denne behandlingen gir huden din en dyp fuktighet, forbedrer kvaliteten og gir en naturlig glød ved hjelp av hyaluronsyre. Flere studier bekrefter at Skinbooster øker elastisiteten, resulterer i en mykere, fastere og glattere hud, samtidig som den reduserer synligheten av fine linjer og arr. Hyaluronsyre er en naturlig komponent i huden, og det påvirker verken mimikken eller ansiktets uttrykk.

HVORDAN FUNGERER RESTYLANE SKINBOOSTER?

Restylane Skinbooster utmerker seg som den tynneste gelen i Restylane-familien. Den blir forsiktig injisert under huden med en kanyle eller en presis nål, som bruker små stikk for å gi deg optimale resultater. 

HVORFOR ER RESTYLANE SKINBOOSETER SÅ POPULÆRT?

Restylane Sinbooster er manges favoritt behandling, og det av god grunn. Behandlingen er med på å fukte opp huden fra innsiden og gir huden en real fuktboost. Resultatet er mindre fine linjer og reduserer ujevnheter i huden som arr og solskader. Skinbooster er etter vår mening den aller beste og mest effektive behandlingen som gir god og rask effekt på hudstrukturen, med dokumentert effekt. 

HVA GJØR SKINBOOSTER OG HVORFOR BØR DU VELGE DET?

 1. Trygghet i kunnskap:
  Sikkerheten til behandlingen er forankret i behandlerens kunnskap om ansiktets anatomi. Våre erfarne sykepleiere sikrer at du er i trygge hender gjennom hele prosessen.

 2. Gradvis og varig foryngelse:
  Restylane Skinbooster gir naturlige resultater som utvikler seg gradvis over tid. Dette skaper en jevn og naturlig foryngelse som varer lenge, slik at du kan nyte det forbedrede utseendet uten brå endringer.

 3. Mangfoldige indikasjoner:
  Den allsidige bruken av Restylane Skinbooster gjør det til et ideelt valg for ulike indikasjoner. Enten det er for å forbedre elastisiteten, redusere fine linjer eller gi huden en generell oppfriskning, tilpasser behandlingen seg dine unike behov.

 4. Naturlig og friskt utseende:
  Riktig utførelse av Restylane Skinbooster gir et naturlig og friskt utseende med en sunn glød. Resultatet er en forbedret versjon av deg selv, uten overdrevne endringer som kan føles kunstige.

 5. Skreddersydd behandling:
  Våre sykepleiere skreddersyr din behandling for å møte dine individuelle ønsker og behov. Vi tar oss tid til å forstå dine forventninger og skaper en behandlingsplan som gir deg det optimale resultatet.

RESTYLANE SKINBOOSTER ERFARINGER

De som velger Restylane Skinbooster behandlingen hos oss er svært fornøyde med behandlingen. Våre kunders erfaring med Restylane Skinbooster er forbedret hudstruktur, glød, spenst og elastisitet. Mange mener det er en helt unik behandling, som gir god valuta for pengene.

HVOR LENGE VARER RESULTATET?

Effekten av Restylane Skinboosters oppleves allerede etter første behandling. Hudkvaliteten og resultatet blir bare bedre og bedre gjennom 1-12 mnd etter behandlingen.

HVOR MANGE BEHANDLINGER TRENGER MAN?

For best mulig resultat og forbedringer av hudens elastisitet og struktur anbefales en behandlingskur på 2-4 behandlinger, med ca 2 mnd mellom hver Restylane Skinbooster behandling. En vedlikeholdsbehandling etter ca. 3-6 måneder er anbefalt, men med tiden vil det gå lenger tid før det er behov for ny oppfrisking.

HVEM EGNER SEG FOR RESTYLANE SKINBOOSTER?

Enten du ønsker å bekjempe fine linjer, forbedre hudens elastisitet, eller bare ønsker en generell hudoppfriskning, er Restylane Skinbooster skreddersydd for deg. Den allsidige behandlingen gjør det til et ideelt valg for alle hudtyper og aldre.

Skinboosters brukes også for å reparere aknearr, motvirke tørrhet i lepper, fine linjer på bryst, volumtap på hendene, samt strekkmerker og appelsinhud. Skinbooster kan med fordel kombineres med andre behandlinger som laser, peelinger og medisinske kremprogram for ytterligere effekt.

HVILKE OMRÅDER KAN BEHANDLES?

RESTYLANE SKINBOOSTER – REVITALISERER OG GJENFUKTER HUDEN

 

Anbefalte behandlingsområder:

 • Ansikt
 • Lepper
 • Hals
 • Hender
 • Akne arr

 Før og etter bilder av Restylane Skinbooster

før og etter restylane skinbooster
før og etter restylane skinbooster
før og etter restylane skinbooster behandling
før og etter restylane skinbooster

Er du usikker på hva vi kan gjøre for deg eller ønsker du å se før og etter bilder? Ta kontakt med oss:
Tlf: +4762525452
Mail: Post@medisinsk-hudklinikk.no  

Vi gleder oss til å hjelpe deg!

Anti-Age

← Eldre innlegg Nyere innlegg →