Profhilo

Profhilo

Profhilo

Å opprettholde ungdommelig og frisk hud er noe de fleste av oss ønsker. Men med alderen kan huden miste elastisitet og fuktighet, noe som resulterer i fine linjer, rynker, og en generell nedgang i hudens tilstand. Heldigvis har medisinsk estetikk brakt oss en rekke innovative løsninger for å bekjempe tegn på aldring, og en av de mest populære og effektive behandlingsalternativene i dag er Profhilo.

Profhilo er den nye og effektive Anti-Age Injeksjonsbehandlingen alle snakker om. Form din hud med Profhilo.

Hva er Profhilo?

Profhilo

Profhilo er ikke en filler, men en cellestimulerende injeksjonsbehandling som gjenoppretter nivået av hyaluronsyre som naturlig finnes i huden. Det unike med Profhilo er at det ikke bare fokuserer på én spesifikk del av ansiktet, men gir en generell forbedring av hele hudstrukturen. Dette gjør behandlingen ideell for de som ønsker en naturlig oppstramming av huden, en sunn glød og optimal fuktighet til huden. 

  Hvorfor anbefaler vi Profhilo?

  Det er flere sterke grunner til å vurdere Profhilo-behandlingen som en del av din skjønnhetsrutine:

  1. Naturlig oppstramming og glød: Profhilo gir deg ikke bare en naturlig oppstramming, men gir også en sunn glød som forvandler hudens utseende i ansiktet, halsen og kroppen. 
  2. Uten økt volum: Profhilo gir naturlig oppstramming uten å legge til ekstra volum slik som tradisjonelle fillers ofte gjør.
  3. Fuktighet fra innsiden: Profhilo gir intens fuktighet til huden fra innsiden, noe som gir en dyp hydreringseffekt og forbedrer hudens tilstand ytterligere.
  4. Reparerer og stimulerer huden: Profhilo hjelper til med å reparere og stimulere huden, og gir en mer ungdommelig og vitalisert utstråling.
  5. Rask behandling uten "nedetid": En Profhilo-behandling tar bare rundt 30 minutter, og du kan komme tilbake til dine daglige aktiviteter umiddelbart etterpå, uten å bekymre deg for forstyrrelser.

  Profhilo-behandlingen gir deg den komplette opplevelsen for å oppnå naturlig oppstramming, glød, dyp fuktighet og hudreparasjon – alt i ett! Injeksjonsbehandlingen gir umiddelbar og langsiktig forbedring av hudens struktur, kvalitet og minimerer også linjer og gjenoppretter hudens fasthet.

  Kliniske studier viser at hudens struktur, elastisitet og fuktighetsbalanse forbedres med Profhilo behandlingen.

  Hvordan fungere Profhilo?

  Profhilo

  Hyaluronsyre forekommer naturlig i kroppen og hjelper kroppen med å opprettholde fuktighet og hjelper til med kollagenproduksjonen. Hyaluronsyre finnes naturlig i hud, ledd og annet bindevev. Når huden eldres, reduseres også produksjonen av hyaluronsyre. Det får huden til å miste sin glans og elastisitet, i tillegg til at fine linjer og rynker blir mer synlig. Profhilo gjenoppretter hudens hudens fasthet ved tilførsel av fuktighet og konsentrerte mengder hyaluronsyre.

  Hvordan foregår en behandling?

  Profhilo er en injeksjonsbehandling som utføres rett under det ytterste laget av huden, med 5 små stikk på hver side. I overhuden sprer hyaluronsyren seg under kontrollerte former og regenererer seg med hudens vev for å umiddelbart aktivere den naturlige hydratiseringen. Som et resultat øker produksjonen av elastin og kollagen, noe som resulterer i glattere, fastere og glattere hud. De mest vanlige områder å behandle med PROFHILO er ansiktet, nakken og hender. Husk at vi alltid utfører en konsultasjon med sykepleieren.

  Profhilo

  Profhilo er den nye og effektive Anti-Age Injeksjons-behandlingen alle snakker om.

  Andre spørsmål du kanskje har

  Hvor lenge tar det å se resultater?
  Du kan begynne å se forbedringer etter bare noen få uker, og resultatene blir gradvis bedre over tid.

  Er behandlingen smertefull?
  Profhilo-injeksjoner inneholder lokalbedøvelse for å minimere ubehag, og de fleste pasienter beskriver smerten som mild.

  Hvor mange behandlinger trenger jeg?
  Vanligvis anbefales to behandlinger med en måneds mellomrom for optimale resultater.

  Er Profhilo trygt?
  Profhilo er en trygg behandling som har blitt brukt i mange år med vellykkede resultater og minimal risiko for bivirkninger.

  Vi anbefaler normalt 3-4 behandlinger med ca 1 mnd mellomrom for optimalt resultat.

  ← Eldre innlegg Nyere innlegg →