ULTHERA

Ulthera

Ulthera – Soft facelift – Dette er anti-age behandlingen Hollywoodstjernene tyr til for å beholde et ungdommelig utseende. De synlige effektene er klinisk dokumentert og inkluderer løft og toning av slapp hud, øyelokk og øyenbryn, samt reduksjon av rynker.

Hva går behandlingen ut på?

Ved hjelp av konsentrert ultralyd varmes det dypeste laget i huden opp slik at hudvevet umiddelbart trekker seg sammen – uten å påvirke hudoverflaten. Dette bidrar til at det starter en reparasjonsprosess dypt nede i huden som stimulerer til økt kollagenproduksjon. Etter hvert som huden reparerer seg selv, vil det oppstå en gradvis oppstramming som resulterer i enda mer forbedret hudkvalitet i løpet av 2 til 3 måneder- og helt opptil 6 måneder etter en behandling. Ultherapy er faktisk den eneste ikke-kirurgiske behandlingen som gjør det mulig for terapeuten å se under hudens overflate, og meget presist behandle både huden og dens underliggende støtte fra innsiden og ut.

Gjør det vondt?

Det kan oppleves litt ubehagelig når energien leveres nede i huden. Smerteterskelen varierer fra pasient til pasient, og terapeuten vil diskutere alternativer for å gjøre opplevelsen så hyggelig som mulig.

Hva er bivirkningene?

Det kan oppstå litt hevelse i dagene etter inngrepet og prikking og ømhet ved berøring de første par ukene etterpå, men dette er forbigående og av mild karakter. Blåmerker og nummenhet kan i svært sjeldne tilfeller oppstå.

Hvor lang er rekonvalesensen?

Du kan gå tilbake til normale aktiviteter umiddelbart, og det er ingen spesielle tiltak du må gjøre.

Hvor lenge varer resultatet?

Behandlingen kan reversere, men ikke stanse aldringsprosessen. Det anbefales derfor touch–up i løpet av en femårsperiode for å holde resultatet ved like. Er du flink til å pleie huden godt kan resultatet vare lengre.

Er Ultherapy trygt?

Ultralydenergi har i over 50 år vært brukt innen medisin. Omfattende kliniske studier har bevist sikkerheten også på dette nye bruksområdet.