RESTYLANE VITAL

Hva skjer med huden når jeg blir eldre?
Når vi blir eldre, brytes kollagen og elastinfibrer ned og kvaliteten på hudens  egenhyaluronsyre svekkes. Dette fører til at huden blir mer ujevn og tørr. Den mister sin spenst og elastisitet. Flere faktorer påvirker hvordan huden forandres, for eksempel livsstil og den biologiske klokken. Hvor mye

sol du utsetter huden din for, har også stor betydning.

Hva kan jeg gjøre med det?
Det er hjelp å få for å forbedre og bevare spensten og elastisiteten i huden, slik at du får et friskt og naturlig utseende. Restylane Vital er en skjønnhetsbehandling som glatter ut huden på en rask, enkel og naturlig måte. En krem pleier huden på utsiden, mens Restylane Vital pleier huden din fra innsiden. Injeksjoner med små mengder Restylane Vital forbedrer og bevarer elastisiteten, og gir også huden en friskere tone.

Hva kan Restylane Vital gjøre for meg?
Restylane Vital er det nyeste produktet innen hudforyngelse. Det forbedrer hudens fuktbalanse og spenst, slik at den føles og ser glattere ut. Produktet er ideelt for områder som kan være vanskelige å forbedre, for eksempel hendene, halsen, utringningen og ansiktet.

Hvordan foregår behandlingen?
En behandling med Restylane Vital utføres i tre trinn med noen ukers mellomrom. Resultatet er synlig i flere måneder, og du kan opprettholde effekten ved å ta ny behandling én til to ganger i året. En behandling tar ca. 30 minutter, og krever ingen forberedelser. Du kan bli litt rød og øm i de behandlede områdene, og du kan også få lette blåmerker.

Rent og enkelt, trygt og naturligI likhet med alle produkter innen Restylane, er Restylane Vital en gjennomsiktig gel sombestår av hyaluronsyre, et naturlig stoff som finnes i alt vev. Resultatet er synlig lenge, men er ikke permanent, og gir deg dermed stor valgfrihet. Det er vitenskapelig bevist at Restylane Vital reduserer aldringstegn. Restylane er brukt på en trygg og sikker

kk
Før / Etter

Det beste er her allerede. Om du bare hadde visst…måte i mer enn 17 millioner behandlinger verden over.
Restylane Vital forbedrer andre skjønnhetsbehandlinger
Kompletterer du Restylane

Vital med andre behandlinger med Restylane, kan du forbed
re utseendet ditt ytterligere.