PROFHILO

Profhilo

PROFHILO

Profhilo! Med tiden mister huden sin faste ungdommelige utseende som er et resultat av den naturlige aldringsprosessen. Huden blir tynnere, mister sin naturlige elastisitet, blir løs og begynner å rynke.

Profhilo er den nye og effektive Anti-Age Injeksjonsbehandlingen alle snakker om. Form din hud med Profhilo.

Form din hud med PROFHILO

Hva er Profhilo?

 Hva er Profhilo?

Profhilo er ikke en filler, men en injeksjonsbehandling som gjenoppretter nivået av hyaluronsyre som naturlig finnes i huden. Profhilo har en struktur som gjør at det spres over et stort område på huden som gir mer fuktighet og samtidig strammer opp huden.

Her er noen enkle hovedpunkter om Profhilo

  • Glatter og strammer hud i ansikt, hals og kropp
  • Reparerer og stimulerer huden
  • Gir ikke volum
  • Fukter huden fra innsiden
  • Enkel og rask behandling uten « nedetid»

HYALURONSYRE

Hyaluronsyre er mest kjent som en filler og brukes til forme områder i ansiktet og til å øke volum i lepper

Profhilo inneholder en høy konsentrasjon av hyaluronsyre

Injeksjonsbehandlingen gir umiddelbar og langsiktig forbedring av hudens struktur, kvalitet og minimerer også linjer og gjenoppretter hudens fasthet.

Kliniske studier viser at hudens struktur, elastisitet og fuktighetsbalanse forbedres med Profhilo behandlingen.

Profhilo er ikke en filler

Hvordan fungere Profhilo?

Hvordan fungere Profhilo?

Hyaluronsyre forekommer naturlig i kroppen og hjelper kroppen med å opprettholde fuktighet og hjelper til med kollagenproduksjonen. Hyaluronsyre finnes naturlig i hud, ledd og annet bindevev. Når huden eldres, reduseres også produksjonen av hyaluronsyre. Det får huden til å miste sin glans og elastisitet, i tillegg til at fine linjer og rynker blir mer synlig. Profhilo gjenoppretter hudens hudens fasthet ved tilførsel av fuktighet og konsentrerte mengder hyaluronsyre.

Hvordan foregår en behandling?

Profhilo er en Injeksjonsbehandling som utføres rett under det ytterste laget av huden. I overhuden sprer hyaluronsyren seg under kontrollerte former og regenererer seg med hudens vev for å umiddelbart aktivere den naturlige hydratiseringen. Som et resultat øker produksjonen av elastin og kollagen, noe som resulterer i glattere, fastere og glattere hud. De mest vanlige områder å behandle med PROFHILO er ansiktet, nakken og hender. Husk at vi alltid utfører en konsultasjon med sykepleieren.

PROFHILO er en Injeksjonsbehandling
Profhilo er den nye og effektive Anti-Age Injeksjons-behandlingen alle snakker om.

Hva koster Profhilo?

Strammer og forbedrer hud, minsker linjer og fukter opp huden i ansikt og kropp uten å lage volum. Vi anbefaler normalt 2 behandlinger med ca 1 mnd mellomrom for optimalt resultat.
1 beh a 2 ml 30 min4990,-Bestill time
2 beh 4 ml ( kur ) 30 min9490,-Bestill time