GREEN PEEL ENERGY

Green Peel Energy

GO GREEN MED GREEN PEEL®
METODEN GIR FORBEDRING PÅ:

Redusert spenst og elastisitet – rynker og linjer – slapp hud – store porer – acne og uren hud – ujevn hudtone – solskadet hud – grå og gusten hud

HVORFOR

Nytt i Norge er at metoden er utvidet til tre forskjellige styrker og gir derfor synlig hudforbedring til alle hudtyper og alle aldersgrupper. En  svært effektiv vevsoppstrammende behandling som bekjemper tidlig aldring og tap av spenst og gir synlig bedring på akne, arr og store porer.

Den mykeste peelingen; Green Peel®Fresh Up er en populær «partypeel». Huden får en herlig glød en i tillegg til å sette i gang prosesser som bremser aldring og styrker sensitiv hud. De dypere peelingene, Green Peel® Energy og Green Peel® Classic gir forbedring på konkrete hudproblemer som store porer, uren hud, pigmenter, arr og dype rynker.

GO GREEN MED GREEN PEEL®

Green Peel® Energy

Green Peel® Energy

Dette er en dypere variant som holder det den lover. En skikkelig energibombe med synlige resultater på minimum av tid. Perfekt for de som ønsker en kraftigere antiage og forbedring av konkrete hudproblem. Alle hudens funksjoner, som svekkes med årene, blir stimulert opp.  Urtepeelingen har samme ph som huden og stripper derfor ikke hudbarrieren, men styrker den. Ideel som en intensiv anti-rynke behandling 4-6 ganger i året eller 2-3 etter hverandre som kur. 

Peelingen er ideell som tilvenning til den dypeste behandlingen. Energy gir umiddelbar effekt uten å begrense hverdagen.  Samme dag føles huden rød og varm, men ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag.

Vi anbefaler hjemmeprodukter min de 5 – 6 første dagene etter peelingen. Finnes i reisestørrelser: Super Soft Cleanser kr 130,-, Herbal care Lotion kr 130,-, Special Care/ Special Regulating Care 15ml kr 195,-.

TIPS

HVA KOSTER DET?

Partypeel - Green Peel®Fresh Up Fresh up: 45 min.1650,-Bestill time
Green Peel® Energy – 60 min2100,-Bestill time
Green Peel Classic -2 timer a 60 min med 5-6 dagers mellomrom .3200,-Bestill time