BOTOX HAMAR

botox hamar

Botox Hamar


Botox – Botulinum toxin type A

er et stoff som produseres av bakterier i laboratorier. Stoffet blokkerer nerveimpulsene til musklene. Ved å injisere muskelavslappende injeksjon i små muskler i ansiktet, kan man forhindre at det danner seg mimikkrynker. Man behøver ingen tester før behandlingen. Det kan behandles ved første legebesøket om man vil. Det eneste som synes etter behandlingen er en lett rødhet som kan sminkes bort.

BOTOX 20 ÅRS ALDERSGRENSE

Husk å utføre botox behandlingene dine hos en trygg og erfaren klinikk. Behandlingene blir utført av kosmetiske sykepleiere og leger. Alle behandlinger med Botox er påkrevd konsultasjon av lege. Vi har 20 års aldersgrense på alle medisinsk estetiske behandlinger.

Hvilke rynker kan behandles med botox?

De vanligste rynkene som behandles er de mellom øyenbrynene (glabella), de horisontale rynkene i pannen samt rynkene rundt øynene, «kråkeføttene». De rynkene som blir bedre, er de som kommer fram ved muskelbruk, dvs mimikkrynker. De rynkene som er tilstede også når man er helt avslappet i ansiktet, behandles best med Restylane /Perlane. I mange tilfeller kompletterer Restylane/Perlane og muskelavslappende injeksjon behandlingene hverandre.


Gjør det vondt å ta botox?

Stikkene ved behandlingene er små og ubetydelige. En del synes at det kjennes ut som myggstikk.


Ser man resultatet direkte? 

Det tar 3-4 dager før man begynner å se effekten av muskelavslappende injeksjon og 1-2 uker før man har full effekt.


Har botox bivirkninger?

Man kan bli litt øm i det behandlede området. Små blåmerker kan i sjeldne tilfeller forekomme etter stikkene. Noen kan få lett hodepine i 1-2 dager etter behandlingen. Det er rapportert at muskelavslappende injeksjon injisert nær øynene i svært sjeldne tilfeller kan føre til en forbigående svekkelse i 1-2 uker av muskulaturen som styrer det øvre øyelokket. Det er ikke rapportert varige bivirkninger av Botox behandlingen.


Er det noe jeg som pasient skal tenke på etter behandlingen?

Bruk de aktuelle musklene så mye som mulig de første 3 til 4 timene etter behandlingen. Dette øker absorbsjonen av muskelavslappende injeksjonen og effekten av behandlingen. Unngå å massere det behandlede området. Massasje kan spre muskelavslappende injeksjonen til nærliggende nerveender/muskler som derved kan inaktiveres for en tid.


Er det noen som ikke kan behandles med botox?

Gravide og ammende skal ikke behandles


Hva er forskjellen på Botox og Vistabel?

Botox og Vistabel er akkurat det samme. Begge produktene inneholder botulinum toxin type A. Legemiddelfirmaet Allergan markedsfører ofte sitt botulinum toxin for rynker under navnet Vistabel og for andre medisinske indikasjoner, som for eksempel svetting, markedsføres det under navnet Botox.

Botox & Vistabel – Innholdet og virkningene er helt identiske


Hva koster Botox?

I svært små og fortynnede doser kan Botox brukes for å glatte ut fine linjer og rynker. I tillegg har behandlingen god effekt på overdreven svette i armhuler, hender og føtter.

Husk å utføre injeksjonene dine hos en trygg og erfaren klinikk. Behandlingene blir utført av kosmetiske sykepleiere og leger. Alle behandlinger med Botox er påkrevd konsultasjon av lege. Konsultasjonen er gyldig i 1 år. Vi har 20 års aldersgrense på alle medisinsk estetiske behandlinger.
konsultasjon av lege (gyldig 1år)399,-Kontakt oss for time
1 område1800,-Bestill time
2 område3000,-Bestill time
3 område4500,-Bestill time
Ekstra område1500,-Bestill time
Svettebehandlinger under armer5500,-Bestill time
Kjevespenninger4900,-Bestill time
Gummismile1800,-Bestill time

KONSULTASJON MED LEGE ER PÅKREVD

Alle behandlinger med Botox er påkrevd konsultasjon av lege. Vi har 20 års aldersgrense på alle medisinsk estetiske behandlinger.